onsdag 17. april 2013

Cornells rundstykker

Foto: Cornells.no

Cornells alternativ er et glutenfritt produkt som består av rene råvarer. Disse rundstykkende inneholder rismel, risflak, quinoamel, gresskarkjerner og masse mer. Hjemmelagde rundstykker er og blir noe av det beste man kan spise. Disse er atpåtill veldig mettende og fulle av fiber som er bra for tarmene. Cornells melblandinger består av en lys og en grov blanding, disse kan du lese mer om her.

Cornells rundstykker:
  • 1 pose av Cornells Alternative mel-frøblanding (halv grov/ grov)
  • 2ts salt
  • 6,5dl vann (fingervarmt)
  • 0,5dl rapsolje

Bland alle ingrediensene godt sammen og la deigen svelle i ca 5min. Form 20 små eller 12 store rundstykker, ca 2 cm høye. Deigen er klissete så enten er det lurt å forme det hansker på hendene eller redskaper som to skjeer. Muffinsformer kan også brukes.
Stekes i 45-60 minutter ved 180 -200grader. De er litt brune på toppen når de er ferdig stekt og bør avkjøles på rist. ( De er litt fuktige i inni)

Tips:
  • De kan fryses og varmes opp i 10-15 minutter ved 200grader.
  • Bruk av papirpose holder rundstykkene sprø.


Foto: Karen Kristine


Foto: Karen Kristine



~Kos deg

~Karen Kristine


Kilder:


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.