onsdag 17. april 2013

Cornells knekkebrød

Foto: Cornells.no


Hjemmelaget knekkerbrød er både billigere og bedre i smak. På cornells.no finns det en video på hvordan man skal gå frem når man lager knekkerbrødene. Av en hel pose fra cornells får du tre stekebrett med knekkerbrød.


Knekkerbrød:
  • 1 pose av Cornells alternative mel og frøblanding ( halvgrov /grov)
  • 6dl vann (fingervarmt)
  • 1dl olje
  • 2ts salt ( kan sløyfes)

Bland alle ingrediensene godt sammen og la deigen hvile i 5-10 minutter. tynne knekkebrød deles på 3 stekebrett, mens litt tykkere deles på 2.
Legg deigen på bakepapiret og dekk det med enten et annet bakepapir eller plastik som er smurt litt med olje. Rull deretter deigen ut, fjern papiret og del opp med pizzakutter. Prikk litt i deigen før de settes i ovnen.

Brettet settes nederst i ovnen i 30-40 minutter ved 180grader på varmluft. Avpass steketid og temperatur etter din ovn. De er litt brune når de er ferdige og bør avkjøles på rist. De holder seg lenge i en tett boks, bare pass på at de er tørre kalde før de legges i boksen.


Foto: Karen Kristine


Foto: Karen Kristine


~ Kos deg
 ~Karen Kristine

Kilder:
Cornells










0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.