onsdag 10. april 2013

Spis deg frisk konseptet


 

Denne bloggen er hovedsakelig laget for dere med IBS og Cronhs sykdom da dette er plagene vi har valgt å ta for oss. Vi vil  utvikle  og reposte oppskrifter i denne bloggen som forhåpentligvis vil forbedre symptomene til dere som velger og prøve ut dette! Vi håper og tror at dette kan hjelpe veldig mange som ikke helt vet hvor de skal gå for å få nok informasjon om plagene og hva de skal gjøre for å bli bedre.

Vi tror og håper denne bloggen er brukervennlig og enkel å navigere. Kategoriene på høyre side i bloggen er ment som et hjelpemiddel så dere enkelt kan navigere dere på denne siden:

"Basisk mat" - Denne kategorien er ment for dere med Crohn's sykdom som ønsker å følge en basisk livsstil / pH dietten. Klikker dere inn her vil dere få opp en liste med bare oppskrifter ment til pH-dietten.
"Fodmap" - Denne er ment for dere med IBS (som da er ganske "alvorlig" da dere nesten ikke tåler noe) og som må følge en streng diett for å bli bedre. Her får dere opp en liste med bare Fodmap-relaterte oppskrifter
"Drikke" - Her vil det være oppskrifter ment til begge plagene. Her må dere nesten prøve og feile ved å finne ut om dere tåler det eller ikke da det kan være veldig forskjellig fra person til person. Vær obs på at noen kan tåle juice mye bedre enn ferske grønnsaker/frukt og for andre er dette motsatt!
"Dessert" - Her vil alle oppskriftene som passer til kategorien dessert bli lagt ut. Dette er for dere som føler dere har såpass kontroll på plagene at dere kan tåle litt av begge "diettene". Klikker dere her får dere en liste over alle dessertene vi har lagt ut. 
"Mat uten..." - Her vil dere finne oppskrifter uten egg, melk og mel (hovedsakelig glutenfritt mel).

.. Listen vil bli oppdatert jo flere kategorier vi får :-)






0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.