onsdag 8. mai 2013

Quiche Lorrainne Pai

Lyst på noe enkelt til middag? Hva med en pai?
Restene kan brukes som lunsj eller middag neste dag ;)

Paideig:

  • 3 dl semper grov mix ( kan også bruke jyttemel eller andre glutenfrie produkter)
  • 1/2 ts bakepulver
  • 100g margarin ( evt. melkefri)
  • 3/4 dl vann
Fyll:

  • 100g bacon
  • 250g hvitost (melkefri eller erstattes)
  • 2ss hakkes gressløk
  • 1/2ts pepper
  • 4 stk egg
  • 2 1/2 dl melk ( laktosefri eller havremelk)

Smuldre smørret og melet. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen hvile kaldt i 30 minutter.
Trykk ut deigen i paiformen og prikk den med en gaffel. Forhåndstek bunnen ved 200 grader i ca 10 min, til den er litt gyllen.

Stek baconet i små biter og legg dem på paibunnen. Bland egg, melk, gressløk og pepper. Hell dette over baconet. Dryss over med revet ost og stek paien i 25 min ( til eggeblandingen er stiv)

Nyt paien med en frisk salat :)

Bilde kommer snart ;)

kos deg !

- Karen og Therese-

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.