Lyst på noe enkelt til middag? Hva med en pai?
Restene kan brukes som lunsj eller middag neste dag ;)
Paideig:
- 3 dl semper grov mix ( kan også bruke jyttemel eller andre glutenfrie produkter)
- 1/2 ts bakepulver
- 100g margarin ( evt. melkefri)
- 3/4 dl vann
- 100g bacon
- 250g hvitost (melkefri eller erstattes)
- 2ss hakkes gressløk
- 1/2ts pepper
- 4 stk egg
- 2 1/2 dl melk ( laktosefri eller havremelk)
Smuldre smørret og melet. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen hvile kaldt i 30 minutter.
Trykk ut deigen i paiformen og prikk den med en gaffel. Forhåndstek bunnen ved 200 grader i ca 10 min, til den er litt gyllen.
Stek baconet i små biter og legg dem på paibunnen. Bland egg, melk, gressløk og pepper. Hell dette over baconet. Dryss over med revet ost og stek paien i 25 min ( til eggeblandingen er stiv)
Nyt paien med en frisk salat :)
Bilde kommer snart ;)
kos deg !
- Karen og Therese-
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar